Filter Boomzagen op merk:

 • Stihl
 • Stihl
 • Maruyama
 • Mitsubishi
 • Stihl MS 251 40 cm
  Sterke en compacte benzinnekettingzaag met STIHL 2-MIX-motor.Ideaal voor het zagen van haardhout in het bos .Ook beschikbaar met een zaagbladlengte van 40 cm voor het zagen van dikkere boomstammen .

  € 559,00

 • Stihl MSE 210 C-BQ 40 cm
  Krachtige, ergonomisch geoptimaliseerde elektrische motorzaag met STIHL kettingsnelspanner (B) en STIHL QuickStop Super kettingrem (C-Q). Ideaal om te bouwen, te doe-het-zelven en brandhout te zagen.

  € 364,00

 • Stihl MS 201 C-M 35 cm

  De lichtste motorzaag van Stihl met standaartgreep.Comfortabele, lichte 3,3kg benzinemotorzaag van STIHL. Zeer hoog startcomfort door ErgoStart (E). Zeer trillingsarm en met het speciaal ontwikkelde Carving-snijgereeedschap extreem terugslagarm. Zeer kleine geleiderpunt voor het zagen van de kleinste radius en sierlijke contouren. Perfect voor veeleisende houtsnijders, boomverzorgers en fruittelers

  € 789,00

 • Stihl MS 180 35 CM
  Onze lichte kettingzagen zijn optimaal geschikt voor het onderhoud van percelen, voor het effectief zagen van haardhout, voor het in vorm houden van bomen of voor het uitdunnen van het bos. Zoals alle STIHL motorzagen combineren zij een hoog vermogen met een optimale gebruiksvriendelijkheid en bepalen de standaard voor wat betreft het comfort. De lichte motorzagen van STIHL zijn leverbaar als basisversies, deels ook met katalysator (D) of als comfortmodel (C), bijv. met kettingsnelspanner (B) en ErgoStart (E) voor gemakkelijk, schokvrij starten.

  € 304,00

 • Stihl MS 211 40 cm
  Instapmodel voor het zagen van haardhout met meer vermogen en zijdelingse kettingspanning voor het veilig en eenvoudig opspannen van de ketting. 35 cm uitvoering voor het zagen van dikkere takken, zuinige 2-MIX-motor.

  € 414,00

 • Stihl MS 211 35 cm
  Comfortabele benzinekettingzaag met ErgoStart en praktische kettingsnelspanner. Uitermate geschikt voor het zagen van haardhout en houtconstructies.Ook beschikbaar met zaagbladlengte 35 cm en 40 cm.

  € 409,00

 • Stihl MS 271 40 cm
  Veelzijdige, robuuste 2,6 kW-benzinemotorzaag. Een tot 20% lager brandstofverbruik en tot 50% minder uitlaatgassen in vergelijking met de even sterke STIHL tweetaktmotoren zonder 2-MIX-technologie. Longlife-luchtfiltersysteem met voorafscheiding. Professioneel antivibratiesysteem. Vervuld de uitlaatgasnorm EU II. Praktische alleskunner voor de bouwsector, land- en tuinbouw.

  € 644,00

 • Stihl Brandstoffen, smeer- en reinigingsmiddelen  een voorbeeld voor mens en milieu
  GENIET VAN 1 JAAR EXTRA GARANTIE  Probleemloze starts, motoren die niet haperen, een milieuvriendelijk vermogen - de brandstoffen van STIHL bevatten nauwelijks schadelijke bestanddelen zoals benzeen, zwavel of aromatische substanties. En wat er niet is, kan het milieu niet beschadigen. Onze HD olies, moderne smeermiddelen en doeltreffende detergenten zorgen in alle vertrouwen voor een goede werking en een lange levensduur van uw machines ... en dat maakt het mogelijk om tegelijk mens en milieu te sparen.