Filter Elektrische fietsen op merk:

 • Norta
 • Oxford
 • Sparta
 • Norta M100
  De M-Serie Ontdek de verrassende sensatie van comfortabel elektrisch fietsen. Bij alle XTRA-modellen voor 2016 wordt de motor centraal bij de trapas in het frame geïntegreerd. Hierdoor krijgt de fiets een zeer gunstig zwaartepunt, wat erg voordelig is voor de stabiliteit. De motor weegt slechts 3.9 kg en is door zijn compacte bouw bijna onzichtbaar. Bovendien werkt het aandrijfsysteem uiterst stil, zodat het van buitenaf nauwelijks opvalt. Met een maximaal moment van 50Nm en een krachtige 36V-batterij is de kleine centrale motor de sterkste in zijn klasse, voor maximaal comfort en een ongeziene efficiëntie. Alle e-bikes van de M-serie zijn uitgerust met een versnellingsnaaf en gesloten kettingkast. Ze zijn voorzien van een krachtige 36V batterij 16Ah (576 Wh).

  € 2.466,00

 • Norta XTRA 400
 • Norta M500
  De M-Serie Ontdek de verrassende sensatie van comfortabel elektrisch fietsen. Bij alle XTRA-modellen voor 2016 wordt de motor centraal bij de trapas in het frame geïntegreerd. Hierdoor krijgt de fiets een zeer gunstig zwaartepunt, wat erg voordelig is voor de stabiliteit. De motor weegt slechts 3.9 kg en is door zijn compacte bouw bijna onzichtbaar. Bovendien werkt het aandrijfsysteem uiterst stil, zodat het van buitenaf nauwelijks opvalt. Met een maximaal moment van 50Nm en een krachtige 36V-batterij is de kleine centrale motor de sterkste in zijn klasse, voor maximaal comfort en een ongeziene efficiëntie. Alle e-bikes van de M-serie zijn uitgerust met een versnellingsnaaf en gesloten kettingkast.

  € 2.477,00

 • Norta M600
  De M-Serie : Ontdek de verrassende sensatie van comfortabel elektrisch fietsen. Bij alle XTRA-modellen voor 2016 wordt de motor centraal bij de trapas in het frame geïntegreerd. Hierdoor krijgt de fiets een zeer gunstig zwaartepunt, wat erg voordelig is voor de stabiliteit. De motor weegt slechts 3.9 kg en is door zijn compacte bouw bijna onzichtbaar. Bovendien werkt het aandrijfsysteem uiterst stil, zodat het van buitenaf nauwelijks opvalt. Met een maximaal moment van 50Nm en een krachtige 36V-batterij is de kleine centrale motor de sterkste in zijn klasse, voor maximaal comfort en een ongeziene efficiëntie. Alle e-bikes van de M-serie zijn uitgerust met een versnellingsnaaf en gesloten kettingkast. Ze zijn voorzien van een krachtige 36V batterij 16Ah (576 Wh). Kenmerken : Alu 6061 frame met alu, regelbare, verende voorvork Nexus 7-versnellingsnaaf AXA Victory slot met gratis Norta ketting Magura hydraulische remmen HS11 Alu stuur met verstelbare stuurpen met snelsluiting Automatische verlichting, achterlicht gei?ntegreerd in batterij Extra verstevigde dubbelwandige velgen Framehoogtes: heer 50/58 – dame 46/52 Kleur: 71/73/74/75/76/77 Gewicht: 25 kg

  € 2.624,00

 • Oxford AGT 36
 • Oxford Verde
 • Norta M 400
  Batterij 36v 13.4Ah/482Wh Alu 6061 frame met vaste voorvork, inclusief voorpakdrager Acera 7 derailleurversnellingen AXA Victory slot met gratis Norta-ketting V-brakes Alu stuur met verstelbare stuurpen Dubbelwandige velgen Framehoogtes: dame 46/52 Kleur: 81/82/83 Lifestyle Gewicht: 25.5 kg. De M-Serie Ontdek de verrassende sensatie van comfortabel elektrisch fietsen. Bij alle elektrische fietsen in de M-serie wordt de TRANZX motor centraal bij de trapas in het frame geïntegreerd. Hierdoor krijgt de fiets een zeer gunstig zwaartepunt, wat erg voordelig is voor de stabiliteit. De TRANZX motor weegt slechts 3.9 kg en is door zijn compacte bouw bijna onzichtbaar. Bovendien werkt het aandrijfsysteem uiterst stil, zodat het van buitenaf nauwelijks opvalt. Met een maximaal moment van 50 Nm en een krachtige 36V-batterij is de kleine centrale motor de sterkste in zijn klasse.

  € 2.169,00

 • Venturelli S/ Energy Shimano Steps
  Versnellingen7 SPEEDFrameSTEPS ELITEHoogte Dame46/50/54Hoogte Heer51/54/58Hoogte LowXAchterlichtAXA SlIM STEADYBandenSCHWALBE CITIZENHandvattenWIDEK VERSTELBAARSoort MotorCentrale MotorNaafdynamoXRemmenSHIMANO V-BRAKESlotAXA DEFENDER + KLAPSLEUTELSpakenINOX 18/8 S-ENERGY SPORT ALTUS 7 SPEED 418WH: € 2559,- MAGURA OP V-BRAKE SHIMANO: € 125,- TAS DANDEL: € 35,- TOURING PECHVERHELPING 1 JAAR: € 25,-

  € 2.559,00

 • Sparta Elektrische fiets R 5 F
  Met deze elektrische fiets heeft Sparta een primeur te pakken: dit is de eerste e-bike met achterwielmotor en een dichte kettingkast! Dankzij de in de motor geïntegreerde naafversnelling, is een open kettingkast, zoals wel bij een derailleurversnelling het geval is, niet meer nodig! Dat betekent dat de ketting minder onderhoud nodig heeft. De achterwielmotor geeft je een extra duwtje in de rug en zorgt ervoor dat het fietsen erg natuurlijk aanvoelt. De verende voorvork en zadelpen zorgen daarnaast ook voor extra comfort. Of je deze e-bike gebruikt voor woon-werkverkeer of voor korte ritten naar de stad: je fietsrit is met deze e-bike lekker comfortabel! Daar komt bij dat je met deze e-bike fietsdieven te slim af bent door de ingebouwde track en trace functie.

  € 1.999,00

 • Norta F 8000
  De F-8000 Nieuw e-bike model 2017. De nieuwste generatie frontmotor van Tranz-x. Laag gewicht, uiterst compact en meest lichtlopende op de markt.

  € 1.699,00

 • Sparta Elektrische fiets F7E Smart
  Ben jij op zoek naar een slimme, praktische en scherp geprijsde elektrische fiets voor de dagelijkse korte ritten? Maak dan kennis met de Sparta F7e Smart; één van de beste fietsen in zijn klasse! Hoewel deze fiets op zichzelf al een al voor een fijne fietservaring zorgt, staat deze smart e-bike ook in verbinding met je smartphone! In een overzichtelijke app kun je direct zien wat de gegevens zijn van jouw gereden ritten. Er wordt zelfs na elke rit een bericht verzonden wanneer je accu opgeladen moet worden! Zo word je fietservaring nóg een stukje fijner.

  € 1.799,00

 • Sparta Elektrische fiets R5E jubileum collectie
  DE EERSTE E-BIKE MET ACHTERWIELMOTOR EN DICHTE KETTINGKAST. NU MET GRATIS EXTRA ACTIERADIUS! Met deze elektrische fiets heeft Sparta een primeur te pakken: dit is de eerste e-bike met achterwielmotor en een dichte kettingkast! Dankzij de in de motor geïntegreerde naafversnelling, is een open kettingkast, zoals wel bij een derailleurversnelling het geval is, niet meer nodig! Dat betekent dat de ketting minder onderhoud nodig heeft. De achterwielmotor geeft je een extra duwtje in de rug en zorgt ervoor dat het fietsen erg natuurlijk aanvoelt. De verende voorvork en zadelpen zorgen daarnaast ook voor extra comfort. Of je deze e-bike gebruikt voor woon-werkverkeer of voor korte ritten naar de stad: je fietsrit is met deze e-bike lekker comfortabel! Speciaal voor het jubileumjaar heeft Sparta en LTD-collectie uitgebracht waarbij je gratis de grootst mogelijke accu krijgt. Dit betekent gratis extra actieradius voor nog langer fietsplezier!

  € 1.999,00